Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Продукти & FXClient

FXClient


FX Client

FX Client е offline апликација наменета за електронско работење на правни лица. Апликацијата се инсталира на сметачот на корисникот, има своја база и корисниците може да работат додека се offline, a потребен им е интернет само во моментот на размена на податоци со банката т.н. синхронизација со банката.

повеќе...

Продукти

   Линкови