Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Продукти & Asseba m-Banking

Asseba m-Banking


Asseba m-Banking

Операторот за потребите на крајните клиенти на Корисникот ќе овозможи достапност на банкарските сервиси и услуги преку апликацијата ЈiMBA Standard Edition за мобилно банкарство која е наменета за физички лица, клиенти на банката (Корисникот). Истата ги нуди следниве функционалности за крајните корисници

повеќе...

Продукти

   Линкови