Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Продукти & Web апликации

Web апликации


Aseba fxWeb 2.0

Aseba fxWeb 2.0 претставуа новата генерација на web платформата за електронско банкарство е направена во најсовремена Microsoft развојна технологија, при тоа имплементирајќи ги последните безбедносни

повеќе...

Продукти

   Линкови