Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица


  Физички лица

   Контакт

АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс:+389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Контакт

СЕРВИСЕН ЦЕНТАР

www.asseco-see.com

Народен Фронт бр. 17

1000 Скопје

Македонија


Tel: +389 2 3248 004

Fax: +389 2 3216 621


e-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Техничка поддршка ви е достапна

работни денови од 8h до 20h
сабота од 9h до 15h

Image

  
 
   Линкови